Stap 3: Pastoraal traject met verblijf

Een pastoraal traject bestaat uit een beproefde mix van (non-) verbale groepsactiviteiten en individuele gesprekken. We bieden begeleiding bij bezinning op het leven vanuit een pastoraal perspectief. Vragen als “wat kan ik, wat wil ik, wat inspireert mij en hoe kan ik dat vorm geven? Wat belemmert mij daarbij en hoe ga ik daarmee om?” staan daarbij centraal. Het pastorale traject wordt begeleid door onze pastors en maatschappelijk werkers. Ons pastorale traject is geen psychotherapie, al heeft het wel een therapeutische uitwerking. Kijk hier voor informatie over een GGZ-traject bij de Hezenberg.

Na jouw intake kun je in principe elke week op maandag starten met een pastoraal traject. Er is een programma van één week of twee weken, waarbij je doordeweeks verblijft op ons landgoed. In overleg is verlenging van het pastorale traject met een extra week ook mogelijk. In het weekend is er geen verblijf. Wel is het mogelijk om op zondagavond vanaf 19.00 uur terug te komen. Bekijk hier de tarieven >>

Tijdens je verblijf heb je de beschikking over een éénpersoons slaapkamer, voorzien van douche en toilet. Vlakbij het logeergebouw staat de Kapel. Hier kun je je ook buiten de kapelmomenten om, in alle rust even terugtrekken. In de prachtige omgeving van het landgoed kun je heerlijk wandelen of fietsen.

Ga terug >>